Ето най-тузарските имоти за ноември в Пловдив

Мисия Пловдив

03-12-2012, 11:18

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Класацията подреди сайтът imot.bg

Дефицит на луксозни апартаменти и къщи се наблюдава в Пловдив. Малкото предлагани жилища са предимно ново строителство. По отношение на къщите се наблюдават някои екстравагантни имоти като например имот, който разполага със собствено заведение и шадраван в градината. Предложения има и за продажба на масивни постройки в близост до р. Марица посочват от сайта за недвижими имоти imot.bg.

1. Кършияка (Пловдив) – 480 000 EUR (виж повече)

Мезонетът разполага с четири спални. Площта на имота е 350 кв.м. Намира се в бутикова сграда, в близост до р. Марица. Първото ниво се състои от огромен хол с камина, отделна трапезария, две спални и санитарен възел. На втория етаж са разположени две спални и санитарен възел.

2. Инстиут по овощарство (Пловдив) – 990 000 EUR (виж повече)

Триетажната тухлена къща е ново строителство и се намира в близост до Института по овощарство. Имотът е  с разгъната застроена площ от 1300 кв.м. Сред екстрите, с които разполага с джакузи, турска баня, сауна, басейн и шадраван в градината. Към къщата има и заведение. Сградата е подходяща за частно имение, хотел, резиденция.

3. Център (Пловдив) – 424 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент се намира в нова тухлена сграда в центъра на Пловдив. Имотът е с площ 202 кв.м и е с изложение изток, запад, север. Разполага с три спални, двебани, кухня. Откритата тераса е с площ 57 кв.м. Имотът се продава на шпакловка и замазка, което два възможност на бъдещия собственик сам да реши как да го обзаведе. Сградата е разположена на комуникативно място – на50 метра от Римския стадион и Джамията и на150 метра от Стария град.

4. Център (Пловдив) – 369 000 EUR (виж повече)

Триетажната къща, чиято големина е 450 кв.м, се намира в близост до Пожарната. На всеки етаж има по пет големи стаи, сервизно помещение и коридор. Изложението на имота е юг и изток. Възможно е надстрояване с един етаж.

5. Кършияка (Пловдив) – 260 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с площ 356 кв.м. и се състои от просторна дневна с кухненски бокс и трапезария, 4 спални, 2 бани, панорамни тераси. Жилището е луксозно завършено. Към апартамента има и двоен гараж.