Армин идва у нас със своето транс шоу

София Лайф

03-12-2012, 12:25

Снимка:

Ялта

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Феновете ще празнуват 11 години A State Of Trance

Петкратният носител на титлата DJ №1 в света Армин ван Бюрен прие поканата на Ялта и за първи път включи страната ни в турнето по отбелязването на рождения ден на неговото радио шоу A State of Trance.
Самият той признава, че огромната му популярност се дължи именно на неговото радио шоу A State Of Trance (ASOT), чиито слушатели са над 20 милиона. Шоуто се излъчва в над 26 държави по 40 радиостанции, като от средата на лятото у нас то се излъчва и в България.

Концертът ще бъде на 8 март в зала „Арена Армеец”, а билетите ще бъдат пуснати в средата на декември.

За Европа турнето ASOT 600 включва единствено родния град на Армин - Ден Бош и София, което е още едно признание за пристрастията му към нашата страна. Организаторите очакват да има силен интерес към шоуто и от феновете от съседните ни държави.

A State of Trance е едно от най-обичаните седмични радио предавания по света, затова не е изненада, че ежегодно печели редица награди, сред които и „Най-добро радио шоу” за 2006, 2007, 2008, 2009 и 2011 г. на  Winter Music Conference.

За спектакъла си в България на 8 март Армин ще доведе за първи път у нас своя сънародник, транс диджея Dash Berlin, който тази година се изкачи до 7-мото място  в престижната класация на DJ Mag - TOP 100 DJs.

Тепърва предстои обявяването на още специални гости.