Топ комици в Бургас за премиерата на "Досадникът"

Бургас Лайф

03-12-2012, 13:37

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Премиерата на представлението е на 11-и декември от 19 часа в ДНА.

Спектакълът "Досадникът" ще събере на бургаска сцена едни от най-изявените комици в България, познати от тв предавания и филми. Премиерата на представлението ще се състои   на 11-и декември от 19 часа в ДНА.

 "В хотелска стая  убиецът Ралф Милано подготвя  убийство на ключов свидетел в процес.  В съседната стая на хотела  Франсоа е на път да се самоубие, заради това, че съпругата му го е напуснала. Ралф е професионалист, човек който знае какво прави и човек, който получава пари. Франсоа е един губещ в живота, който няма достатъчно здрав разум и е готов да се самоубие. Но Франсоа има един талант. Той е непоправим досадник", разказват от екипа за спектакъла, който поставя главните герои в безброй комични ситуации. 

На сцената в Дома на армията бургазлии ще видят сина на Катето Евро Сашо Кадиев, Мариан Бачев от “Шоуто на Слави” и  Александър Сано – Среброто, който е познат като Косъма от хитовия "Под прикритие".

Звездното присъствие ще допълнят и Петьо Петков - Шайбата от “Комиците”, както и Сашо Дойнов и Михаил Петков от пернишкия театър. Богдан Петканин пък сяда на режисьорския стол. Той е познат на публиката със "Спанак с картофи” и „Горката Франция”.