Пацо най-после аут от Къщата, преди това разби представите за география и история

Бургас Лайф

03-12-2012, 22:30

Снимка:

Big Brother

Автор:

Пепи Чобанова

Всичко от Автора

Според конкурента на Черната Златка Марианската падина е най-голямото езеро на Балканите, а пустинята Гоби цъфна в Африка

"Панайот, имаш 2 минути да напуснеш Къщата на Биг Брадър, този път завинаги", чуха тази вечер заветната фраза съквартиранти и зрители на ТВ риалитито и гълъбовската звезда най-после се омете от тв екраните без задкулисни игрички. На тръгване обаче не пропусна да си ливне вода, че да му вървяло.

"Искам само да кажа, че знам със сигурност, че ще остана в историята на Биг Брадър, много направих за шоуто, трябва да ми благодарите, но ще дам шанс и на другите да покажат какво могат", заяви на финала Панайот в студиото при Ники Кънчев. 

После тотално в унисон с приказката за киселото грозде, гълъбовската звезда изстреля, че знаел със сигурност, че ще излезе и вече явно се е изчерпал за шоуто макар да дал всичко от себе си. 

"Ами, дайте някаква награда, де, даже не разбрах каква е наградата", измрънка Пацата в типичния си досаден стил. Докато излизаше оттам той бе мощно освиркан от публиката на живо в студиото в Нови хан.

Малко преди да напусне шоуто за пореден път гълъбовският футболист скъса нервите на всички в Къщата като за последно. Ядовете на обитателите на имението в Нови хан и скандалите около състезанието обаче се оказаха далеч по-малко интересното в епизода тази вечер.

Панайот показа знания от почти всяка сфера на човешкото познание, с каквито може да му се конкурира само Черната Златка, която доскоро се подвизаваше в риалитито. Оказа се, че Марианската падина е не друго ами езеро на Балканския полуостров, а пустинята Гоби изненадващо се измести с хиляди километри и се озова в Африка.

Човекът създал шампанското е мистериозният Оливие Шампе пък вместо логичния отговор Дом Периньон. 

Любиознателният Пацо, добре запознат с разнообразни факти от историята и географията, дори дръзна да поспори с Брадъра правилно ли отчита кой трябва да даде отговор на зададения въпрос в играта.

Първият ударил с ластик в лицето човека срещу него можеше да блесне със знание според правилата. На няколко пъти обаче Панайот бе убеден, че Всевиждащият го цака и се почувства длъжен да го скастри.

"Абе, гледай камерите, бе човек. Сигурен съм, че бях първи", изропта гълъбовският принос в шоуто. Ценното и малко известно знание, че Божиите заповеди са или 7 или 11 също стана ясно днес. Съединението на България пък било през 1892 година. Веднага щом чу правилния отговор Пацо моментално се защити "Ами, близо бях, само седем години". В крайна сметка в амбицията си да победи футболистът подплаши Стойка и Надежда, с които трябваше да играе. Пловдивчанката бе спешно привикана в изповедалнята, където изплака болката си и бе освободена от играта.

Благоевградската грация пък твърдо обяви бойкот на задачата, въпреки заплахата за групово наказание, заради страх от Пацо. "Малко съм стресирана. Страх ме е от Пацо", обяви тя след като бе ударена по време на състезанието.