Виж най-тузарските имоти в Бургаско

Парите

04-12-2012, 08:23

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Класацията е на сайта imot.bg

Изгодни луксозни имоти може да намерите в Бургас. Повечето от обявите са за къщи разположени в близост до морския бряг. Жилища се предлагат основно в нови сгради. Повечето от имотите са луксозно обзаведени. Повечето от обявите са за мезонети, чиято разгъната площ надвишава 200 кв.м.

 

1. Сарафово (Бургас) – 665 000 EUR (виж повече)

Двуетажната къща е построена през 2008 г. Разгънатата й застроена площ е 205 кв.м. Намира се на 120 метра от централния плаж на морския град. Състои се от спалня, зимен хол с камина, кухня, летен хол, 2 тоалетни, гараж на партерния етаж, а на горното ниво са разположени стая за гости, кабинет, тоалетна, гардеробна стая. Къщата е снабдена с централно водоснабдяване и канализация, парно, подово отопление, 3 тоалетни, 2 бани, гараж, килер, 2 сателитни антени, 6 климатика. Имотът се продава напълно обзаведен.

 

2. Лазур  (Бургас) – 300 000 EUR (виж повече)

Тристайният апартамент, чиято разгъната застроена площ, е 141 кв.м. и се намира в нова сграда с прекрасна морска панорама. В близост има училища, детски градини, заведения за хранене, банкови офиси и магазини. Жилището се намира на дванадесетия етаж в осемнадесет етажна тухлена сграда, в съвременен архитектурен стил. Разполага с голям хол с трапезария и кухня, две спални, баня, две тоалетни, мокро помещение и голяма източна тераса пред трите стаи.

 

3. Център (Бургас) – 270 000 EUR (виж повече)

Имотът се намира в непосредствена близост до морската градина и градския плаж. Площта на 2-стайният апартамент е 175 кв.м. Баните са оборудвани с висококачествени материали на фирмата Porcelanosa. Има инсталирани климатични системи. Имотът се продава напълно обзаведен с луксозни мебели.

 

4. Център (Бургас) – 390 000 EUR (виж повече)

Мезонетът е разположен в нова сграда с Акт 16 на 4-ти и 5-ти етаж. Площта му е 331 кв.м. Състои се от четири спални, три бани и още едно санитарно помещение подходящо за сауна, голяма дневна, комбинирана с кухненска и трапезна част, две големи тераси

 

5. Сарафово (Бургас) – 750 000 EUR (виж повече)

На парцел от 725 кв.м. са разположени две къщи, чиято обща разгъната застроена площ е 600 кв.м. Основната къща представлява масивна тухлена четириетажна сграда с площ 460 кв.м. Имотът е разположен на 5 км от центъра на Бургас.