One Direction с култов концерт в Ню Йорк (СНИМКИ)

Булевард

04-12-2012, 11:10

Снимка:

Вирджиния рекърдс

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Бандата продължава да жъне успехи зад Океана

След многобройните статуетки и признания на Острова, бой бандата One Direction продължава да жъне успехи и в Америка.

Снощи любимците на милиони тийнейджъри изнесоха впечатляващ концерт в емблематичната зала на Ню Йорк - Медисън Скуеър Гардън. Всички билети за шоуто бяха продадени в началото на годината в интернет за по-малко от няколко минути!

Фенове от цял свят пристигнаха, за да видят Найл, Зейн, Хари, Луис и Лиъм на живо. Момчетата изпълниха песни от дебютния си албум Up All Night заедно с хитовете от новия им студиен проект Take Me Home, оглавил чартовете в 35 държави включително във Великобритания и САЩ.

2012-та година наистина е невероятно успешна за One Direction.

Момчетата занесоха вкъщи куп отличия и награди – една награда Брит, 2 награди на „MTV EMA”, 3 награди на „MTV Video Music Awards” и 3 награди „Teen Choice Awards”. През тази година дебютният им албум Up All Night получи троен платинен сертификат, а концертното им DVD “UP ALL NIGHT: THE LIVE TOUR” беше No.1 в 27 различни държави, включително и в САЩ, където оглавяваше видео чарта в продължение на 21 седмици. Само за 2 години звукозаписна кариера, One Direction имат над 15 милиона продадени копия от албумите си по света.

През пролетта на 2013-та, групата стартира световното си турне от Великобритания с 9 поредни концерта в лондонската O2 арена и ще продължи в 18 европейски градове. Групата ще документира това пътешествие в различните държави и ще даде възможност на всички фенове да станат част от него, от атмосферата зад кулисите и на сцената, благодарение на предстоящия концертен филм на 3D, който предстои да излезе на 30 август 2013 под режисурата на Morgan Spurlock.