Трима на топло след уличен екшън в стил "Бургаски"

Крими

04-12-2012, 11:08

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Подозрителен поглед на минувач предизвикал поредната саморазправа

В истински екшън с пищов и чупене на прозорци попадна снощи 23-годишният Стоян Стоилов, който само преди дни се забърка в конфликт с 27-годишния Ангел Радичев и го наръга с нож в бедрото в мола.

Скандалът снощи избухнал около 21 ч. на централната ул. "Мара Гидик" пред дюнерджийница, сочат данните от полицията.

Стоилов и негов авер си разменили реплики с друга група младежи, след което единият от опонентите им извадил палка, а Стоян - своя пневматичен пищов.

Малко преди да се стигне до свадата Стоян и аверът му пиели кафе в заведение наблизо. Те забелязали младеж, който се загледал в тях минавайки наблизо. Двамата решили, че той е подозрителен и тръгнали след него.

В близост до павилиона за дюнери, където бил паркиран  управлявания от Стоян мерцедес забелязали още няколко момчета. Младежът отишъл да измести колата, а приятелят му влязъл в пререкание с непознатите, вследствие на което един от тях с палка нанесъл удар по предното панорамно стъкло на автомобила и го пукнал в долната лява част.

Тогава Стоилов извадил пневматичен пистолет, при което част от групата младежи избягали. Не е ясно дали момчетата са носили адидаси, но със сигурност са гледали много филми, коментират бургазлии.

Между снощния случай и мелето в мола обаче няма никаква връзка, казаха запознати.