Възстановяват движението на автобус №63 по бул. "Бъкстон"

Мисия София

04-12-2012, 11:41

Снимка:

Impact Press Group

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

От днес е въведен и временна автобусна линия ТБ-2

Възстановено е движението на автобусна линия 63 по бул. "Братя Бъкстон" с приключване на строителните работи по реконструкцията на бул. "Братя Бъкстон" в участъка от ул. "Вихрен" до Околовръстен път на София, съобщиха от Столична община.

Автобусите по линия 63 се движат от пл.Руски паметник, бул."Цар Борис ІІІ", бул."Братя Бъкстон", Околовръстен път, кв."Бояна", ул."Беловодски път" до спирка "Бялата чешма" в двете посоки.

Движението на тролеите по бул."Братя Бъкстон" ще бъде възстановено с приключването на временната организация на движение във връзка с реконструкцията на кръстовището на две нива бул."Акад.Ив.Гешов" – ул."Св.Георги Софийски".

От днес е въведен и временна автобусна линия ТБ-2, допълваща тролейбус № 2.

Временната автобусна линия ТБ-2 се движи от тролейбусно ухо в ж.к. „Бъкстон” по бул. „Братя Бъкстон”, надясно по ул. „Тодор Каблешков”, наляво по ул. „Ст. Тошев”, надясно по бул. „Гоце Делчев”, наляво по бул. „България”, наляво по бул. „Витоша”, наляво по бул. „Пенчо Славейков”, наляво по бул. „Ген. Тотлебен”, наляво по западното пътно платно на бул. „Акад. Ив. Гешов”, надясно по ул. „Кюстендил”, ул. „Дойран”, ул. „Ст. Тошев”, надясно по ул. „Т. Каблешков”, наляво по бул. „Братя Бъкстон” до ухото в ж.к. „Бъкстон”, посочват от общината.