Николета към Алисия: Мандатът ти на футболна половинка изтича

Булевард

04-12-2012, 13:05

Снимка:

Facebook

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Според плеймейтката в сърцето на Михайлов имало друга

Медийната битка между фолкпевицата Алисия и плеймейтката Николета Лозанова отново се разгоря. Поводът за новите престрелки е появата на новата песен на певицата "На кръгъл час", която бе представена навръх рождения ден на съпругата на Божинов.

Двете имат дете от Божинов, но Николета е с едни гърди (не само по размер на силикона) напред, тъй като отведе до олтара футболиста.

Враждата им е пословична, а последната атака е от Николета във Facebook.

"Не падам ниско като вас", пее Алисия в новата си песен посветена на мен. Да, права е, защото пада още по-ниско и от нас, правейки си реклама на парчето, пускайки го именно на рождения ми ден", гневна е законната половинка на Валери.

"Нали уж нямала нужда от ПР, за да обърне внимание някой на творчеството й и кариерата й не била треторазрядна, а пък отново аз съм нейната муза. Явно продължава всяка нощ да ме сънува, както тя лично
ми сподели на въпросната ни среща в Бургас, за която дълго мълчах, но явно тя не заслужава моята дискретност. Доста са нещата, но предпочитам скоро да ги кажа официално, там където трябва. Относно съвета на Алисия, да ме попитате дали още имам чувства към Михайлов, ще й отговоря - мандатът ти на футболна половинка изтича, вече има нова избраница, но ти отново последна ще узнаеш...", завършва излиянието на Лозанова.

Двете се захапаха миналата седмица и на тема рози, след като Ники Михайлов подари 1001 рози по време на участие в столичен клуб. Николета отвърна със снимка с една роза, която според нея била достатъчна. Предстои да видим поредната битка между двете и кой ще падне още по-ниско...