Трите сладурани от Sentimental Swingers разбиват утре Студио 5!

Афиш

04-12-2012, 14:11

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

UNEMPLOYED LOVERS, ИЛИ КАК СЕ СТИГА С ЛАДА ДО ПАРИЖ?

Колко музикални инструмента влизат в багажника на Лада? Ще остане ли място за контрабаса? Кой от музикантите от секстета на Мишо Йосифов е в най-добра физическа форма? Джентълмени ли са полицаите? Коя е по-добър шофьор - блондинката или брюнетката? Червилото или кормилото? Защо чаровните владетелки на суинга - Деси, Рони и Вера от Сентиментъл Суингърс, искат да избягат от не по-малко чаровните джентълмени от Михаил Йосифов секстет? И накъде са тръгнали момичетата?
Отговорите на тези въпроси ще научите на 5-ти декември, сряда, от 22 часа, когато, на своя последен концерт за годината, съвременните кралици на суинга Сентиментъл Суингърс, заедно с техните всеотдайни музикални рицари, момчетата от Михаил Йосифов секстет, ще представят първото си видео "Unemployed Lovers" към едноименния им дебютен сингъл, издаден през юли тази година.
Черно-бялата лента, уловила пътуването назад към времето и на запад към френската столица, е заснета през ноември, в дните около втория рожден ден на триото. Режисьор и оператор на "Unemployed Lovers" е Блага Димитрова, ретро костюмите са дело на дизайнерката Мира Каланова, а руският ретро автомобил - марка "Лада" (в пълна изправност и в движение), който от павираните улички на Княжево тръгва директно за Париж, се ползва и към днешна дата от една от трите сантиментални дами - Рони.
Музиката на Unemployed Lovers е написана от Деси, Рони и неуморния Мишо Йосифов, а автори на текста са Марий Росен и Деси.
 
Веднага след концерта на 5-ти декември Сентиментъл Суингърс започват подготовка за следващото им, както винаги, атрактивно появяване на сцена. Това ще се случи в края на февруари 2013 година, в рамките на 2-рото издание на фестивала Brazzobrazzie (28 февруари-2 март 2013). Нов репертоар, нови костюми, нова музикална провокация - феновете на суинг кралиците могат за пореден път да очакват неочакваното и да са сигурни, че изненадата ще е повече от приятна.
    
Сентиментъл Суингърс & Михаил Йосифов секстет предупреждават:  "Всички, които на 5ти декември вечерта ще бъдат в Studio 5 за концерт-премиерата на видеото "Unemployed Lovers", да си починат добре предния ден (поне) и задължително да носят със себе си чифт най-удобни обувки - консумацията на голяма доза суинг & голяма доза рокендрол изисква сериозна подготовка."
    
Кога: 5- ти декември, сряда, 22 часа
Къде: Studio 5, вход А3, НДК
Как: Билети на цена 20 лева
    
Предварителна продажба: www.ticketsream.bg & www.ticketplus.bg.