Нафтата търси съперник за контрола

Спорт

04-12-2012, 15:45

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

В отбора няма футболисти с оплаквания след мача за Купата с Пирин

Утре футболистите на Нефтохимик ще направят своята първа тренировка за седмицата. След двубоя с Пирин Гоце Делчев за купата на България, играчите бяха пуснати в тридневна ваканция.  От утре те започват тренировки с една единствена цел – подготовка за реванша с Пирин Гоце Делчев идната седмица.

В отбора няма футболисти с оплаквания след мача за Купата и се очаква утре всички да бъдат на линия за първото занимание през седмицата. Единственият проблем пред спортно-техническото ръководство е липсата на официални мачове до двубоя с Пирин. Затова Димчо Ненов ще търси съперник за събота или неделя. Отборите на Несебър и Созопол вече имат ангажименти, а от края на седмицата излизат във ваканция. При това положение ще се търсят контакти с Мастер или друг отбор от Б група, който все още не е в почивка. Възможно е съперникът да е и между другите отбори от Б група, които играят мачове за Купата.

Поради падналите обилни валежи в Бургас, тренировката на отбора на Нефтохимик най-вероятно ще се проведе на спортен комплекс Славейков, за да се запази терена на стадиона в Долно Езерово, който и без друго не е в добро състояние, особено през зимния сезон.