Димитър Германов: 2012 беше много работна година за Приморско

Парите

04-12-2012, 16:32

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

По над 10 проекта работи общината в края на годината

Като една много работна година, въпреки кризата, определи кметът на Приморско - Димитър Германов 2012 година за администрацията. "Смятам, че при работата с европроекти се представихме добре като екип", каза за Burgasutre градоначалникът.

Той уточни, че не би могъл на този етап да определи дали всички действия са довели до големи успехи за жителите на Приморско, но е категоричен, че в области, които до момента трудно се е работело, сега има развитие.

"Желанията за промени бяха доста по-големи, имахме амбиции за работа по няколко по-големи проекти, както и в социалната сфера, но все пак сме реалисти. Все пак през 2012 година кризата  и финансовото положение на общината си казаха думата, но мисля че постигнахме оптимални резултати по силите си", каза още Германов.  

Още в края на тази седмицата община Приморско стартира проекта за облагородяване на централна градска част, а също до петък предстои да започне ремонтът и обновяването на читалището в общинския център. Кметът се похвали и с подписани договори по още четири нови проекта.

По отношение на администрацията обаче Германов призна, че е имало доста направени корекции и натрупани грешки през годините.