БФС: Край на контакта между съдии и клубове

Спорт

04-12-2012, 16:34

Снимка:

Стефан Спасов

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Сдийската комисия осъди контакта на Пастата с Лудогорец

Българският футболен съюз взе решение да сложи край на уж безобидните според замесените в тях контакти между съдиите и клубовете, предава Sportlinе.bg.Централата разпореди да бъдат прекратени всякакви контакти между двете страни преди и след мач. Решението е следствие от случката, в която бе замесен реферът Стефан Спасов-Пастата и служител на Лудогорец. ТВ7 излъчи видео, на което реферът вечеря с представители на Лудогорец след дербито с Черноморец в Разград.

Ето какво разпоредиха от БФС:

Съдийската комисия не толерира неформалните контакти на съдиите с представители на футболни клубове и осъжда решението на бригадата на Стефан Спасов за оставане на вечеря след футболната среща от 28-ия кръг на първенството на А ФГ от сезон 2011-2012 „Лудогорец“ – „Черноморец“.

В тази връзка Съдийската комисия на Българския футболен съюз реши с днешна дата – 04.12.2012 г., да забрани на всички съдии от професионалния футбол приемането на покани за срещи под какъвто и да е предлог с представители на футболните клубове преди и след ръководените от тях футболни срещи.