Тризначките съдят съквартирантите, задигнали им пръстен

Бургас Лайф

04-12-2012, 21:39

Снимка:

Big Brother

Автор:

Пепи Чобанова

Всичко от Автора

Нова кола е голямата награда в риалитито, стана ясно днес

Екшън, драма и театрални монолози, достойни за Златна малинка спретнаха обитателите на лукс имота в Нови хан тази вечер.

Скандалът логично тръгна от Вяра, Надежда и Любов, а по пътя си завлече Стойка, Нед и дори кротката и спокойна Лили.

Всичко започна с разкритието, че пръстенът на една от сестрите липсва. Без да си направят труда да разгледат подробно багажа си и да проверят къде е бижуто тризначките веднага заключиха, че съквартирантите им въртят номера, добре познати от предни сезони. Първоначално се насочиха към Нед, който преди си падаше по такива шеги, после изненадващо на фокус излезе Лили като най-вероятният крадец на бижуто.

Според благоевградчанките бившата изгора на Боби била с тайна мисия. Дългото време прекарано по-рано в изповедалнята и липсата на задача в седмичната мисия "Да или Не" наклони везните към това мнение. Освен това Лили била скучна.

"Big Brother й е казал да го направи на Лили. Той я викна в изповедалнята, а и досега нямаме конфликт с нея. Тя не е интересна с нищо и заради това", отсякоха тричките. Без да обмисли тезата Любов побърза да излезе от спаляната и да обвини чернокосата хубавица.

"Аз нося диаманти само да ти кажа", изложи неоспорим довод пловдивчанката. Нед обаче не намери за нужно да обяснява какви бижута предпочита и Любов започна да сипе обвинения напосоки и към него.

"Върнете пръстена, ще ви съдя дето сте ровили. Ще взема кадрите от Big Brother", избухна побеснялата тризначка и заплаши с адвокати нищо неподозиращите обитатели в Нови хан, които кротко си вечеряха.

Секунди по-късно трите грации потропаха на вратата на Всевиждащия да се ожалят и на него, но след като Брадъра не ги отрази много се върнаха при куфарите си, където изненадващо намериха бижуто. Дали някой им е ровил в багажа или просто са разсеяни така и не стана ясно, но Стойка се възползва от удобния момент и изигра запомнящ се монолог от кухненския плот. След известно време на крясъци и трудно разбираеми остри реплики тризначките отново изприпкаха при Големия брат.

"Big Brother, тя получи шизофрения, тежка. Искам да си ходя веднага, не мога да я гледам тая, живо туловище. На кутрето ли ще й стане моят пръстен", изригна Любов пред традиционно наредилите се да гледат сеир Нед и Лестер. 

Междувременно да успокои малко страстите Big Brother най-накрая разкри какво ще получи последният излязъл от Къщата - автомобил. "Каква марка ще е", скочи от стола моментално Лили, но отговор така и не последва.