Син изнасили майка си пред очите на брат си

Крими

05-12-2012, 10:33

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Майката не издържала на гаврата и починала

Син изнасилил майка си в присъствието на 8-годишния си брат, защото заплашила да му вземе парите от обезщетение по трудова злополука. Това твърди пред Кюстендилския районен съд подсъдимият за престъплението Петър Енчев. Пред психиатър и психолог пък той казал, че половият контакт е резултат от съблазнителното поведение на майка му, пише Монитор.

По искане на защитата му магистратите поискаха служебна справка от Пощенска банка за състоянието на неговата сметка от 2008 до декември 2011 г. Пострадалата Славка Иванова вече е покойница.

Магистратите приеха 5 съдебномедицински и психиатрични експертизи. Най-любопитна се оказа комплексната съдебно-психиатрична експертиза на 8-годишния Денислав Енчев. Според психиатъра д-р Владислава Разсолкова и психолога Милена Папазова момчето не може да подреди преживени случки, спомени и настояще в хронологическа последователност.

Вещите лица обясниха, че двамата братя са били в конкурентни отношения за вниманието на майката. Енчев е психически нормален.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен