Я, ендикату станало книжарница! Вечерта – чалгарница (СНИМКИ)

Булевард

05-12-2012, 12:05

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Статуята на свободата грейна от бикините на Камелия за 11-я рожден ден на тв Планета

18.30 часа. Националният дворец на културата вече се пълни със стотици хора. Момичета на около 15 години възкликват: "Я, ендикату станало книжарница!". Наистина, на няколко етажа са разположени щандове на най-големите издателства, тече току-що откритият международен панаир на книгата. Но въпреки тийнеджърския наплив и намаленията, от предложените заглавия се интересуват предимно хора на пенсионна възраст. Някогашният кандидат-президент Йоло Денев също е разпънал масичка с литература за Бог Тангра, но и той се "радва" на нулево внимание.

Девойките се вълнуват повече за своите прически и външен вид и срещата със своите фолк любимци. Открояват се фризьорски решения тип "вафлички", които отдавна са отречени, силен грим и тежки парфюми, но пък греят усмивки.

Концертът по случай 11 години телевизия Планета започна по традиция с Мария, и пак по традиция на пълен плейбек. Независимо, че певицата така се пъне, че очакваш всеки момент да остане без глас.

След нея на сцената се качиха по-неутвърдени певици, макар сред тях да бе и позабравената вече Райна. Въпреки, че залата е почти пълна - над 2500 души, настроението все още бе предимно на сцената. И феновете сякаш се готвеха за шоу по-късно. Виковете "Къде сте, София" и "Вие сте най-страхотната публика" също не дадоха желания резултат.

Докато водещите Борис Дали и Пламена не обявиха тройката Глория, Камелия и Ивана. "Динозаврите" на фолка отново показаха, че са далеч пред своите колежки и трудно ще бъдат настигнати.

С появата на Глория и феновете отприщиха гърло, а тя по-традиция им се отблагодари с акапелно пеене, сякаш да покаже, че не всички робуват на плейбека. Глория получи и първия букет от двамата си най-ентусиазирани фена - майка й и дъщеря й Симона.

След това на сцената се качи Камелия, която отново показа, че на тема шоу и провакация е номер едно в димитровградската компания. Блондинката, макар и прехвърлила 40-те, демонстрира перфектно тяло, а тоалетът й със сигурност дълго ще се коментира. В средата на представянето си тя "звънна" от сцената на Митко Пайнера, който й разреши да представи новата си песен "Щипни ме". Едва ли обаче някой си спомня за парчето при положение, че Камелия остана по кожени гащи, бюстието й на няколко пъти не издържа на напъна на силикона, а и самата певица нямаше нищо против да се поразголи повече за феновете си. След като преди време се бе облякла с националния флаг, сега тя заложи на американското. Отпред бикините й бяха щамповани със Статуята на свободата, което даде повод за много еротични коментари, които няма как да бъдат обнародвани.

След нея пък Ивана защити прозвището си "Певицата на народа" и единствена се престраши да се слее с публиката.

За разлика от минали години, когато не пестеше средства за хореография, този път Андреа изглеждаше като сираче. Да, в залата полетяха големи балони, публиката се забавляваше, но истината е, че този път многобройните викове и аплодисменти бяха повече за нейния дуетен партньор Азис.

Анелия също събра доста овации, а феновете й дори се опитаха да разпънат 20-метрово знаме от втория етаж на залата, но явно охраната не им позволи.

Финалът на шоуто бе за Галена и Преслава. Първата излезе в доста приповдигнато настроение, видимо доста отслабнала, но не й липсваше желание и тя да поразкрие прелести. На няколко пъти се опита да покаже пред публиката, че е заложила на черни прашки под роклята си, но не бе докрай ефективна.

Рожденият ден завърши с Преслава, която първоначално излезе в дует с вечно усмихнатия Борис Дали, а по-късно към нея се присъединиха всички участници в празника.