НАП-Пловдив продаде аптека

Мисия Пловдив

05-12-2012, 11:26

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

От догодина всички подобни търгове ще бъдат обявявани в специализиран електронен магазин на агенцията

Аптека в Пловдив и колесни трактори марки Landini и Lamborghini продаде НАП Пловдив през изминалия месец.

Същите бяха обявени на търгове от публичните изпълнители от пловдивската дирекция "Събиране” заради данъчни и осигурителни задължения на собствениците им.

Освен тях, успешно бяха продадени автобус, мотокар и хамбар в Карлово.

От всички реализирани търгове през ноември, бяха осигурени близо 292 хиляди лева, с които ще бъдат покрити публични задължения на няколко лица.

Почти 1 147 000 лева са спечелени от продажби на имущество, обезпечено като мярка за покриване на просрочени данъци и осигуровки от началото на годината досега от публичните изпълнители в НАП Пловдив. Най-много – 833 360 лева са осигурени след продажби на недвижими имоти. 262 хиляди лева са от търгове на превозни средства – леки коли, хладилни камиони и друга специализирана техника. Останалите средства са от продажбата на движими вещи.

В следващия месец предстоят продажби на два декара поземлен имот в Павел Баня, специализиран бетоновоз и товарен автомобил – сметосъбирач. Цените им, както и подробности за участие в търговете могат да се разглеждат в интернет-страницата на НАП на електронен адрес www.nap.bg в рубриката "Продажби”.

От догодина всички подобни търгове ще бъдат обявявани в специализиран електронен магазин на Националната агенция за приходите. Приложението ще бъде разработено така, че да е възможно най-лесно за потенциалните купувачи чрез въвеждане на ключова дума в търсачка да намират интересните за тях превозно средство, стока или имот.