Отличиха най-добрите риболовци в турнир на ГЕРБ-Средец

Спорт

05-12-2012, 12:54

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

И тази година се състоя традиционно организирания от ПП ГЕРБ Средец Турнир по спортен риболов

Състезанието се проведе на язовир „Малката река „ в гр.Средец и в него се включиха участници от три общини – Бургас, Приморско и Средец.

В тазгодишната надпревара съорганизатори бяха ПП ГЕРБ-Приморско. Въпреки ветровитото време състезателите от морският град показаха професионализъм и заслужено грабнаха първото място в лицето на Минчо Димов Жеков.

Грамотата бе връчена от инж. Иван Жабов – кмет на община Средец. За второто място се пребори Валери Ангелов от община Средец. Грамотата му връчи Захарина Неделчева – общински координатор на ПП ГЕРБ Приморско. Почетното трето място остана за Георги Петков Николов от община Бургас. Грамотата му бе връчена от д-р Надежда Палова – общински координатор на ПП ГЕРБ Средец.

Раздадени бяха отличия и в други категории. С най-голямата уловена риба се похвали Димо Минчев Жеков от Приморско. Грамотата му беше връчена от областния ръководител на ПП ГЕРБ Димитър Бойчев.

Грамота за най-млад и успешно представил се състезател получи Матей Недялков. Заслужено отличието за най-атрактивен състезател отиде при Захарина Неделчева, която се изяви като изключително умел риболовец. Риболовната надпревара бе уважена от и народните представители Стоян Гюзелев  и Иван Вълков. Съпричастен с вълненията на риболовците стана и Атанас Терзиев – зам.областен управител на Бургас.