Рита Ора сложила кралски "рога" на Роб Кардашиян

Булевард

05-12-2012, 15:39

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Тя преспа с 20 мъже докато бяхме заедно, проплака братът на Ким

В известният шоу клан Кардашия не всичко върви по мед и масло. Докато сестрите се радват на стабилни връзки, доходи и ангажименти, братът го е закъсал сериозно.

Роб Кардашиян си призна, че една от звездите на британската музикална сцена и бивше негово гадже - Рита Ора, му е сложила рога с такива разклонения, че със сигурност ще бъде номер едно в класацията на най-мамените мъже.

"Тя ми изневери с почти 20 пича, докато бяхме заедно... 20!!!", написа по-рано днес звездата на страницата си в мрежата Туитър.


"Как е възможно жена, която опитва да започне собствена кариера, да бъде с толкова много мъже едновременно, докато поддържа връзка?! Всъщност мога да кажа, че съм отвратен", наля още масло братът на Ким Кардашиян.

Говорителят на певицата Рита Ора обяви, че британката с косовски корени не е готова да коментира изказването на бившия си приятел.

22-годишната Рита е родена в Прищина, Югославия, днес столица на Косово. Възпитаничка е на католически университет. Днес тя живее в Кенсингтън, Лондон. Успешните й "How Right Now", How We Do (Party) и "R.I.P." я направиха първия изпълнител за 2012, постигнал три последователни сингъла на първото място в британските чартове.