Царево развява нов герб на общината и рекламно видео

Новините

05-12-2012, 16:00

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Сред 70 проекта е избран моделът на художници от Академията

Рекламен видео клип със снимки, правени във въздуха и чисто нов символ ще има община Царево. Това стана ясно по време на последната за годината празнична общинска сесия в морския град.

 Спецален гост на заседанието беше проф. Божидар Йонов, който е бил част от журито за избиране на новия символ на морската община. Гербът на Царево е създаден по проект на студенти от Националната художествена академия и е избран сред 70 проекта на общо 50 автора.

„Пожелавам ви успех и на добър час с новата визия” – така завърши поздравителната реч на професор Йонов, отправена към кмета, общинските съветници и присъстващите в залата.

В края на заседанието за пръв път бе представен новият рекламен клип на Община Царево, изготвен от младия режисьор Андрей Хадживасилев. При заснемането на рекламният видеоклип е използвана професионална снимачна техника, използвани са въздушни кадри, а  формата на сниманият материал е „HD”. Самият клип и въздушните снимки могат да бъдат видяни на новият официален сайт на Община Царево – www.tsarevo.org.