Стойка провали Лили, обра номинациите

Бургас Лайф

06-12-2012, 09:49

Снимка:

Big Brother

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Тризначките продължиха епичната кавга с Пипирудата

Пловдивчанката Лили не успя да спечели тайната си мисия за най-мразен съквартирант, който трябваше да обере най-много номинации, и така осъди всички в Къщата на глад.

Big Brother й постави задачата преди два дни, но красавицата вместо да скача от скандал в скандал се покри и даже започна да обсъжда с приятелите си, че иска да бъде най-лошата в Нови хан.

Всички от обкръжението й моментално се усетиха за какво става въпрос и й помогнаха като я посочиха за изгонване. В крайна сметка обаче се оказа, че каквото и да прави не може да измести фаворита за изгонване в Къщата - Стойка.

За отрицателно време тя успя да си спечели и антисимпатии зад граница, след като двамата македонци в шоуто Цеце и Лестер показаха снимката й от раз. Така за SMS-ите тази седмица ще се борят Стойка, тризначките, Дими и служебно номинираната Лили.

Малко по-рано в шоуто бе излъчено и продължението на епичния сблъсък между Стойка и Тризначките.

Поради липса на субтитри обаче стана ясно само, че според благоевградчанките опонентката им е дебела, злобна и бездарна актриса и е крайно належащо Big Brоther да отпусне жилетка, с която да се усмири тежката шизифрения на Стойка.

Пловдивчанката пък заяви, че сестрите нямат култура, познания по български и никаква идея как да боравят с елементарни думи.