Стартира CellumРay

Парите

06-12-2012, 13:05

Снимка:

Целум България

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Плащаме сигурно и лесно със смартфона си

Целум България, доставчикът на иновативни услуги в областта на мобилните разплащания, обяви старта на приложението CellumPay.

Международни и български партньори на Целум България се събраха, за да отворят заедно „интелигентен портфейл", чрез който могат да се зареждат предплатени карти и да се плащат сметки, да се правят дарения, да се пазаруват стоки и услуги от интернет, само и единствено чрез смартфон от разстояние.  
 
След подписване на първите договори с Виваком, Софийска вода, Гладен.БГ, Хеликон, Евроброкер, Тип Топ Куриер и други търговски партньори, Целум България успешно приключи съвместно тестване на процесит Услугата от днес е приложима в реална среда.  

CellumPay работи с всяка издадена от банка у нас карта, която по преценка на притежателя, може да се включи в мобилния му смарфон.

Процесът на регистрация е максимално улеснен и става само от телефона. Купуването на стоки и услуги се извършва чрез специализирани CellumPay QR кодове, без да е необходимо посещаване на офиси, банки, мобилни оператори или подписване на договори.

Целум България, предлага редица предимства, както за крайния клиент, така и за търговците, и доставчиците на стоки и услуги.

Привържениците на пазаруването чрез QR код нарастват, а използването на мобилния телефон като разплащателно средство дава възможност на търговците да достигнат до клиентите си по-бързо и ефективно, като им осигурява, както допълнителен канал за увеличаване на продажбите, така и е гарантирано средство за подобряване събираемостта на дължими суми.

"Радваме се, че сме първата страна от Източна и Централна Европа, в която успяхме да приложим унгарския опит и да го развием за нашите условия. Откриваме един нов етап в мобилните разплащания и предоствяме съвременен начин за пазаруване чрез интелигентния портофейл CellumPay", обяви Владимир Буюклиев, изпълнителен директор на Целум България.