Изписаха бременната Кейт Мидълтън (СНИМКИ)

Мисия Пловдив

06-12-2012, 13:27

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Херцогинята напусна болницата с букет жълти цветя

Съпругата на принц Уилям херцогинята на Кеймбридж Катрин е изписана от болница в Лондон, в която беше приета преди четири дни заради гадене.

Тя носеше в ръката си букет жълти цвята и беше облечена с тъмно палто. Кейт дари с усмивка представителите на медиите, които очакваха нейната поява.

Херцогинята на Кеймбридж напусна болница "Крал Едуард VІІ" заедно със своя съпруг, който е втори в линията за наследяването на британския престол след баща си Уелския принц Чарлз.

В комюнике на двореца Сейнт Джеймс се казва, че Кейт ще си почива и възстановява в двореца Кенсингтън.

Тази година е особено щастлива за британската кралска фамилия. През лятото беше отбелязан диамантения юбилей на кралица Елизабет ІІ, която празнува 60 години от възкачването си на престола през 1952 г.

Важният юбилей ангажира цялото кралско семейство. Негови представители, включително принц Уилям и Кейт, посетиха различни кътчета по света, които някога са били част от славната Британска империя. По тази причина неофициално се говореше, че младата двойка в никакъв случай не трябва да има дете в този период, за да не се затъмнят другите празненства, предаде БГНЕС.

Херцозите на Кеймбридж устискаха и в началото на тази седмица беше обявена щастливата вест, че чакат дете. Това дари допълнително радост на британците в навечерието на светлите коледни празници.