Общинарите посрещат Никулден с Тийчърс (СНИМКИ)

Мисия Пловдив

06-12-2012, 15:01

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Николай Христов

Всичко от Автора

Николай Радев почерпи колегите, те му връчиха букети

Общинският съветник от левицата Николай Радев предложи марково уиски на своите колеги по случай своя имен ден. До бутилките с огнена вода социалистът бе оставил и кутии с натурален сок и газирани напитки. Въпреки, че примамливите питиета бяха подредени пред всички, никой не посегна към тях до края на работния ден.

По случай празника Радев получи няколко букета от свои колеги. Първа поздрав към именика от трибуната на Общинския съвет отправи Лилия Учкунова от НИЕ. В своето обръщение тя подчерта, че политическите разногласия не трябва да пречат на старейшините в подобни мигове. Ние сме първо хора и е редно да се поздравим като приятели за всеки празник, изтъкна тя. На свой ред Николай Радев благодари за жеста и пожела на всички свои колеги спорна работа.

Празничната атмосфера на заседанието се допълни и от децата от дома „Олга Скобелева”, които организираха разпродажба на ръчно направени от самите тях коледни картички. Мнозина общински съветници уважиха труда на малчуганите. Някои дори взеха по повечко бройки за близки и приятели. Кметът Иван Тотев също не пропусна да си купи картичка.