Балотели стана баща на момиченце

Но кога ли ще види щерка си?

Марио Балотели стана баща на момиченце, информира Sportline.bg.

 

Приятелката на скандалджията от Манчестър Сити Рафаела Фико роди днес в болница в Неапол. Новата сакрална дата в живота на тъмнокожия италиански национал е 6 декември 2012 година.

 

Кой знае, може пък точно това да е следващата татуировка, която Супермарио ще си направи?. Момиченцето е първото дете на нападателя на "гражданите". Бебето и майката са в отлично здраве, а таткото не присъства на раждането, тъй като е в Манчестър. Рафаела избра да даде живот на първото си дете в града, в който тя самата е родена и израснала.

 

Според "Гадзета дело спорт" в следващите няколко дни Балотели със сигурност ще пристигне в Неапол, за да види дъщеря си. Засега обаче не е ясно как ще се развият отношенията му с майката. В последните месеци изглежда двамата отново се разбират, след като се бяха изпокарали в края на лятото. От известно време обаче двамата не са се виждали. Заради напредналата бременност Рафаела Фико заряза телевизионната си кариера и се кротна в Неапол. Балотели пък си живее в Англия.

 

Дни преди да роди, красавицата предизвика бащата на детето си с изявление за списание "Дива е Дона": "Ако обичаш нашата дъщеря, ожени се за мен!". Засега не е ясно какъв ще бъде отговорът на Марио. През лятото той вече обеща съвсем  официално, че ще бъде отличен баща. А дали ще бъде такъв съпруг - засега не е ясно.