Екшън: журналист попадна в престрелка, свиха джипа му

Свят

07-12-2012, 14:05

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Бандитите го изхвърлили от колата му

Известният гръцки телевизионен водещ и автор на скандални журналистически разследвания Макис Триандафилопулос попадна тази нощ в престрелка между полиция и обирджии.

Той вече няма да кара своя скъп джип, тъй като бандитите му го откраднали.

Екшънът е започнал с престрелка в престижния северен район Неа Еритрея, където четирима маскирани, въоръжени мъже с бронирани жилетки ограбили частен дом, задигайки чанта с пари. Веднага на мястото на инцидента пристига полицейски патрул, но крадците откриват огън по служителите на реда и се опитват да избягат. В съседен район те спират минаващия случайно със своя джип Порше Кайен телевизионен водещ. Бандитите изхвърлят Триандафилопулос от колата и потеглят с мръсна газ. След тях се впускат в лудо преследване по атинските квартали вече няколко полицейски патрула.

Престрелката е продължила и около гробището в района Крионери. След това крадците са катастрофирали, като джипът е паднал в клисура. Самите се са успели да се изплъзнат на полицията, преплувайки малка река. Районът е обкръжен от полицията, но за момента няма и следа от бандитите.