От 18 лв. започва кувертът за студентския празник в Бургас

Парите

07-12-2012, 15:30

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Музика на живо, танци до зори и томбола с много изненади изкушават бивши и настоящи студенти за резервация в последния момент

От 18 лв. започва празничният куверт за 8-и декември в Бургас, показа репортерска проверка на Burgasutre.
Музика на живо, танци до зори и томбола с много изненади изкушават бивши и настоящи студенти за резервация в последния момент. В менюто пък са включени салата, основно ястие, хляб, алкохол по избор, газирана напитка.

Оферти с включен десерт, предястие, както и DJ, който изпълнява всяко индивидуално желание, прибавя символичните 1,50 в сметката. Така за по-малко от двайсетачка може да получите обилно меню и музикална програма за празника. Преложения има за всеки джоб. По-скъпите ресторанти в града изкараха меню за 35-40 лв. и нагоре, но освен изискани ястия и музика, собствениците са осигурили и пълна празнична програма. Освен това клиентите имат възможност да избират между няколко варианта за трапезата или направо да изготвят вечеря по свой вкус.

За тежко отбелязалите важното събитие хотелиерите пък предлагат и отбивка от цената за редовна нощувка. Изгодни предложения пуснаха и сайтовете за групово пазаруване. 3 нощувки в луксозен комплекс в Сарафово излизат 130 лв. вместо доскоро обявените 150.

Баровете и дискотеките в града не останаха назад и също изкараха примамливи промоции, за да полеят подобаващо студентите празника. Бутилка Ballantine's и 4 безалкохолни са на цена от 39 лв., уиски Dewar's плюс 4 Red Bull ще излязат 59 лв. в част от баровете в центъра.
За любителите на водката пък бутилка Polonia и литър натурален сок са на промоционална цена от 29 лв. Любими парчета, вход свободен и изкусителни танцьорки са малка част от програмата в Бургас за 8-и декември в дискотеките.