Бербатов дари Елена с 10 милиона лева

Спорт

07-12-2012, 16:26

Снимка:

БГНЕС, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Със "скромната" сума голмайсторът на Фулъм се отблагодарил на изгората си за двете щерки

Димитър Бербатов е прехвърлил част от богатството си, "скромната" сумичка от 10 милиона лева, на името на житейската си половинка Елена. Това се мълви из футболните среди, откакто преди две седмици софиянката роди, пише Sportline.bg.

Татко Бербо взел изключително важното решение в знак на признателност към Елена, информира "Уикенд". Бившата жителка на столичния квартал "Хаджи Димитър", която си затвори очите и ушите за непрестанните слухове за Митковите забежки с Даниела Арнаут, Бориси, Руси и Черни Златки, дари топнападателя на Фулъм с втора дъщеря - Елиа.

Щастливото събитие в семейство Бербатови не било материализирано нито с нов джип за Елена, както върви клюка, нито с диамантени пръстени, а с нещо далеч по-гръмовно. Въпреки че няма брак с майката на децата си, футболистът постъпил прещедро към нея.

Упорито се говори, че на името на Елена Щилянова в английска банка Димитър е отворил сметка, по която няколко дни след раждането на Елиа са постъпили около 5 милиона евро. Митко пресметнал, че с тази сума изгората му ще бъде подсигурена доживот, ако един ден нещата помежду им забуксуват.

"Което обаче е малко вероятно. Димитър винаги е казвал и продължава да го твърди, че ще прекара с тази жена остатъка от живота си", казват близки приятели на футболиста.

Злобари обаче подхвърлят, че нападателят е наредил транзакцията не без натиска на властната си половинка. Не е тайна, че топреализаторът на Фулъм е мъж под чехъл и позволява да бъде воден за носа от жена си. През лятото именно Елена го натисна да не ходят в Италия, а да останат в Лондон, защото там животът бил по-луксозен и изискан, отколкото във Флоренция или Торино. Преди броени дни пък софиянката тропна с крак в родилното и не позволи втората й дъщеря да носи името на свекърва й - Маргарита Бербатова.

Ако клюката за 10-те милиона е вярна, то банковият превод не се е отразил сериозно върху спестяванията на бившия национал. От началото на футболната му кариера до сега според сметките на британското списание "4-4-2", германският Байер (Леверкузен) и английските Тотнъм и Манчестър Юнайтед са го забогатили с около 25 милиона евро.