Bulgariautre: кой, къде, кога

Общество

07-12-2012, 20:10

Снимка:

БГНЕС

Автор:

bulgariautre

Всичко от Автора

Предстоящите събития в страната утре, 8 декември

София
От 11.00 часа в централата на БСП на ул. „Позитано”20 в София ще се проведе заседание на Националния съвет на партията.

От 17.30 часа в Централната софийска синагога на ул. „Екзарх Йосиф” 16 ще се проведе тържествената церемония за запалване на свещите на Ханука - Празник на светлината.

Божурище
В 10.30 часа кметът на София Йорданка Фандъкова ще присъства на благотворителната инициатива „Аз съм твоят ангел” в подкрепа на създаването на Специализиран център по хипотерапия за лечение на деца с увреждания чрез езда. Инициативата ще се проведе на Конна база „Генерал Крум Лекарски” - гр.Божурище.

Варна
От 17.30 часа, в Духовно-просветния център „Св. архангел Михаил”, на ул. „27 юли” № 9 във Варна ще бъде открита изложба „Словото на буквите”.

Пловдив
От 17.00 ч. на откритата сцена на площада пред община Пловдив ще се проведе безплатен концерт по случай Студентския празник.

Бургас
От 10.00 часа в зала „Опера” ще се проведе Тържествена промоция на випуск 2012 на
Университет „Проф. д-р Асен Златаров” – Бургас.

Благоевград
От 11.00 часа на Старите гробища в Благоевград ще се извърши поклонение пред гроба на революционера Иван Караджов-Веригин. В 11.30 часа ще бъде открита паметна плоча на революционера.

Силистра
От 9:00 до 14:00 часа в залата на Областен информационен център – Силистра ще се проведе семинар за домоуправители и граждани на тема „Мерки за енергийна ефективност в сгради”.