Лили под прицела на тризначките

Бургас Лайф

07-12-2012, 21:40

Снимка:

Big Brother

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Благоевградчанките успяха да се скарат и помежду си

Дойде ред и на кротката пловдивчанка Лили да усети тежките скандали, каквито само тризначките могат да забъркат с пълна сила.

Най-странното е, че четирите се сдърпаха не за нещо важно, а заради доскорошния им съквартирант Пацо, който имаше дарбата постоянно да въвлича Къщата в мега спорове и да оставя съквартирантите на стриктна диета.

Невинен разговор за съмнителните знания на футболиста в последната мисия доведе до поредното скандалджийско торнадо в Нови хан. Преди седмица Пацо уверено посочи Марианската падина като езеро на Балканския полуостров и то най-голямото, и съвсем отговорно заяви, че 10-те божии заповеди са някъде между 7 и 11.

Прегрешението на Лили бе изказването, че голяма част от отговорите на Пацо са дадени след налучкване, което моментално запали кавгата. Любов веднага скочи "Трябва да си признаеш, че момчето ги знае нещата, не е вярно, че на магия ги каза".

След поредица остри реплики пловдивчанката опита да се защити. "Абе я не ме обиждай", каза Лили и се изнесе в кухнята. Междувременно останали сами сестрите продължиха конфронтацията, но помежду си. След като се чуха тежки реплики и заплахи за саморазправа от страна на Любов, Надежда се оттегли в хола при останалите. "Тя нарочно го прави, целта й е да спечели колата", опита Надето да защити поне малко сестра си, но никой от риалити звездите не й повярва.

Точно заради навика да пали бързо малко по-късно й беше дадено името Избухливко, част от коледната мисия на съквартирантите. Дядо Коледа (Боби) и Снежанка (Цеце) трябваше да прекръстят временно обитателите на Нови хан с имена на джуджета.

Така Найден стана Глупчо, Лестер – Досадко, а Дими - Интригантко. Лили, чието звание Самовлюбко екс половинката й обясни с навика на пловдивчанката да прекарва часове пред огледалото, му донесе гнева й. Веднага щом излезе от изповедалнята красавицата го приклещи за отговор и обяснение, но Боби просто каза "Каквото и да ти бях сложил пак щеше да се разсърдиш".