Тийм мениджърът на Черноморец очаква успех срещу Литекс

Спорт

08-12-2012, 10:17

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Двубоят е днес от 14 часа на градския стадион в Ловеч

Бургаският футболист Радостин Кишишев, сега тийм мениджър на Акулите е играл и за двата отбора - съперници в Ловеч. Ето какво сподели той пред „Тема спорт” по повод на днешния мач в града на люляците:  

„Очаквам да стане едно истинско дерби. Играят два отбора, които имат своите шансове за призовата тройка. Литекс е бивш шампион. Голям тим за българските стандарти. За много кратък период си създаде една огромна репутация. Черноморец е отбор, който след напускането на Балъков се издържа предимно от продажба на футболисти и в последните два, три сезона е неизменно в челото", каза Тинката. 

По повод шансовете за успех на акулите Кишишев сподели: "Черноморец може все още да няма победа в Ловеч, но винаги е играл много стабилно срещу Литекс като гост. Дори и когато аз играех за Литекс, много трудно побеждавахме Черноморец у дома. В Литекс разполагат с доста млади момчета, които влизат от школата, но Черноморец има пълни сили да вземе трите точки. Трябва обаче да покажем една добра и стегната игра и можем да се поздравим с победа. В момента в Литекс има малко отстъпление. Това се вижда и от класирането. Обикновено винаги са в тройката", сподели тим мениджърът на бургазлии. 

Двубоят е днес от 14 часа на градския стадион в Ловеч.