Роми разиграват полиция и социални в Свиленград

Животът

08-12-2012, 10:41

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Рецидивист изнудва мъжа на дъщеря си за 50 лв. на седмица

Горещият телефон за изчезнали деца записа своя първи сигнал. Баща от Свиленград обяви дъщеря си за издирване. Оказа се обаче, че случаят е заплетена семейна драма.

Димитър Димитров казва, че 16-годишната му дъщеря работи като проститутка в Гърция, а мъжът, с когото тя живее без брак, е неин сводник. Аз съм пуснал 11 жалби, плюс съпругата ми една -12. А като идвам в РПУ Свиленград полицаите ми викат: тая полиция за тебе ли ще работи само, гневи се бащата.

По ирония на съдбата 16-годишната Бонка живее на няколкостотин метра от полицията, в дома на любимия си. Отрича да е проституирала и отказва да се върне при баща си. Той ми урежда друг мъж, докара ми един мухльо. Тоя вика те харесва. Остави другия - жени са за тоя. Аз от другия имам детенце и сме от 2 години заедно, гласи версията на Бонка. Мъжът, с когото тя живее, разказва, че баща й ги изнудва. Той иска на седмица да му давам аз по 50 лева. Аз откъде да ги взема, гневи се и Зафир Ангелов.
Със семейната драма са запознати и социалните. Заключението им е, че бащата е опасен за дъщеря си. Осъждан е за кражби, както и за блудство с малолетно лице. Той е решил да пробва горещия телефон 116 00 0, който обаче е предназначен за наистина сериозни сигнали. Санкция за злоупотреба няма Засега е сигурно, че Димитър няма да звъни поне през следващото денонощие, защото пак е в ареста за поредната кражба, предава бТВ.