Мутра заплашила с пистолет оркестъра на Ивана

Пловдив Лайф

09-12-2012, 13:14

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Според певицата забраната за пушене е малко крайна

Много хора ми казват: "Аз не слушам попфолк, но слушам теб". С това се похвали певицата Ивана в интервю пред Нова телевизия. За нея попфолкът е музиката, която може да е изпее. Тя е горда с това, че не залитнала като някои свои колежки по песни със свръхмодерно звучене. Това звучене не позволява пеене на живо, а песните си замръзват по клубове и дискотеки. Певици като Анелия и Десислава опитаха да направят такива неща, но се върнаха, каза тя и добави: "Нашата музика се прави, когато имаш ответна реакция от другата страна."

Ивана разказа за страховете, които е брала в епохата на мутренските времена. Тя пеела по заведения, най-често на морето, където бизнесмени с дебели вратове се държали непристойно, бутали пари по деколтетата на певиците и ги държали в страх. Още по-зле се държали охранителите им.

Певицата с ужас си спомня за един случай, в който е била в курорт заедно с оркестъра си, в който имало няколко певици. Една от тях била нападната от бияч с пистолет, който вероятно е бил дрогиран и пиян. Той сигурно щял да си иска секс и изкарал акъла на жените. С такт и приказки Ивана успяла да го успокои и да отърве екшъна.

Ивана е много доволна, че успяла да направи турне сама. В комбинираните концерти целта е да се събере повече публика, защото всеки зрител идва заради някой певец. Тя искала да знае, че публиката й идва само за нея, затова се решила на турнето. Категорична е, че би го повторила, ако намери средства.

Певицата коментира и актуални теми. "Забраната за цигари ми е малко крайна" каза тя и веднага добави: "Но взех да свиквам". С времето тя започнала да се учи да се лишава от нещата, които не са й наистина нужни. Вече започнала да влага и по-малко пари в клипове, защото видяла, че няма кой знае какъв смисъл, пише Lifestyle.bg.

"Разглезен народ. Народ, който иска всяка нощ забавление" каза без да се оплаква особено, че участията й са намалели.