Локо изпързаля Пирин (ГД) с 1:0 на Лаута (СНИМКИ)

Спорт

09-12-2012, 15:59

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Абушев бележи единствения гол за четвъртата поредна победа на смърфовете

Локомотив (Пд) победи Пирин (Гоце Делчев) с 1:0 в последния си мач за полусезона. Така смърфовете се утвърдиха на седмото място в "А" група с 24 точки, на цели 6 от днешния си съперник, който остава осми.

Единственият гол в мача бе дело на младия талант Рангел Абушев в 30-ата минута. Той засече с глава центриране на Костадин Марков от пряк свободен удар и не остави шансове на вратаря Абди Абдиков.

Това бе четвърти пореден успех на черно-белите в първенството.

До края на мача гостите се опитаха да изравнят, като в последната минута дори вратарят на Пирин се включи в атаките на тима си, но безрезултатно. Като цяло двубоят бе доста скучен и не предложи сериозни голови положения. Причината за това бе в изключително тежките атмосферни условия, като двубоят завърши при обилен снеговалеж.

СТАТИСТИКА:

Локо (Пд) – Пирин (ГД) 1:0

Голмайстор: 1:0 Рангел Абушев (30)

Локо (Пд): Господинов, Марков, Кавдански, Ковачев, Атанасов, Златински (кап), Маламов, Даниел Георгиев, Абушев (68-Михайлов), Стефанов (86-Запрянов), Станков (46-Дюлгеров)

Пирин: Абдиков, Фиданин, Дреновички, Гуцев, Пиргов, Лапантов, Коцев (70-Шишков), Лазаров (кап), Панайотов (57-Георги Петров), Хазуров, Марчев

Съдия: Калин Людмилов

Жълти картони: Златински, Маламов (Локо), Лапантов, Панайотов (Пирин)