Марешки: Почти няма шансове да вземем Камбуров

Спорт

09-12-2012, 17:31

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

По-добре да търсим перспективни футболисти в добра възраст, а не такива, които са в края на футболния си живот, изцепи се босът на Локо

Собственикът на Локо (Пд) Веселин Марешки отряза мераците на Мартин Камбуров за завръщане на Лаута. Аптекарският бос намекна, че трикратният голмайстор на „А” група вече е към края на футболната си кариера.

„Малко е странна обстановката около Мартин - едва ли не всички клубове го искат, а пък после казват, че не го искат. Мисля, че преговорите ще бъдат трудни, по-скоро шансовете са той да не играе. Освен това идеята на ръководството е да се търсят перспективни футболисти в добра възраст за игра, а не такива, които са в края на футболния си живот”, изцепи се Марешки след края на мача с Пирин (ГД), спечелен от неговите подчинени с 1:0.

„Много съм доволен от този полусезон. Изказвам благодарност на всички футболисти за всеотдайната им игра. На феноовете също заради тяхната подкрепа. Продължавам да издържам клуба, разчитайки само на собствени средства. Каквото трябва да се плаща за погасяването на дълговете, ще се плаща. Обещавам, че ние като ръководство, ще дадем ние всичко от себе си, за да са доволни футболистите”, каза още Веселин Марешки.