Бултрасите застанаха зад Феро, не искат Мъри

Спорт

09-12-2012, 18:00

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Феновете на Ботев все пак са склонни да се съобразят с решенията на ръководството

Феновете на Ботев (Пд) взеха отношение по казуса с треньорския пост в клуба. Както е известно, слухове пращат Станимир Стоилов начело на "канарчетата" на мястото на Ферарио Спасов. Възможно е тази смяна да се осъществи още преди предстоящия реванш със Славия за Купата идния уикенд.

Бултрасите застават твърдо зад Феро в началото на декларацията си, но след това все пак заявяват, че ще се съобразят с решението на ръководството. Ето какво пишат те:

След появилите се слухове за треньорска промяна в Ботев, феновете на клуба изразяваме нашата твърда подкрепа към настоящия старши треньор на клуба Ферарио Спасов. Като цяло ние сме доволни от начина, по който изглежда отборът ни и мислим, че за да продължим да израстваме, Феро трябва да остане в Ботев и да продължи да работи.

Това, което направиха Ферарио Спасов и екипът му за малкото време, от което са начело на тима, не е никак малко и трябва да бъде оценено подобаващо. Отборът е на 5-то място, на изключително малка дистанция от зоната за участие в евротурнирите и има записани едва три загуби от началото на сезона – нещо, което не се е случвало от много време в Ботев.

Феновете на най-стария клуб в България в никакъв случай не заставаме срещу нашето ръководство и ние ще се съгласим с решението, което ръководните органи вземат за треньорския пост.

Но Феро и екипът му донесоха много радостни моменти на “жълто-черната” общественост, които няма да бъдат забравени!

От организираните привърженици на ПФК “Ботев” Пловдив