Джоров се появи на Лаута, ще става методист

Спорт

09-12-2012, 15:40

Снимка:

Plovdivutre.bg (архив)

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Треньорът със сигурност напуска Видима, чака Марешки да разреши привличането му в Локо

Настоящият треньор на Видима-Раковски Митко Дворов дойде днес на Лаута, за да изгледа победата на Локо с 1:0 над Пирин (ГД). Специалистът твърдо ще напусне сегашния си клуб, тъй като ръководството му дължи няколко заплати.

Както Plovdivutre.bg отдавна писа, Джоров получи оферта от спортния директор на черно-белите Христо Бонев да започне работа в клуба. Това най-вероятно ще стане от 1 януари, като в момента се чака единствено разрешението на собственика Веселин Марешки.

Пловдивският специалист ще работи като методист и ще отговаря за връзката между играчите от детско-юношеската школа и представителния тим на Локо.

Plovdivutre.bg разбра още, че ако Джоров подпише договор с черно-белите, той ще влезе в щаба на старши треньора Стефан Генов и ще стои на пейката по време на официалните срещи на отбора. Джоров има лиценз „А”, което е задължително за помощник в „А” група. В момента тази длъжност проформа заема треньорът от школата на Лаута Георги Славов. Другите трима помощници на Чечо – Христо Колев – Бащата, Петър Пашев и Радостин Станев, не притежават лиценз „А”.