Пазим се от бандитите на Станишев, той по наследство знае как се убиват хора

Политика

09-12-2012, 19:00

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Няма пари в бюджета за коледни надбавки, отсече Бойко Борисов

Бойко Борисов уби и последните надежди на пенсионерите за коледни добавки. Пари в бюджета няма, няма как да раздадем допълнителни пари на възрастните хора, обяви премиерът Бойко Борисов в предаването "Нека говорят с Росен Петров".

Според него всеки политик иска да даде надбавки, но държавата трябвало да следва досегашната фискална политика.

"Миличките мои, но те през годините главно поддържаха БСП. Не ги наказваме, но тези хора са им похарчили парите. Но за съжаление носталгията към миналото ги държи там. Искам да дам много. Но искам хората, които ходят на работа да имат метро, чиста среда, екология, добър път, аз мисля за тези хора, защото те са носители на прогреса", уточни Борисов.

Той засегна и срещата с президента Барак Обама, като изрази недоумение защо тя се е превърнала чак в такова значимо събитие.

"Имаме активна външна политика, за нас това не е новина, че имаме среща с президента Обама. Когато се обади да поднесе съболезнования за терористичния атентат в Бургас, се уговорихме веднага след изборите да се уточним визита. Българските държавни ръководители – президент, премиер, когато ги поканят в Щатите, Брюксел, все едно това е някакво огромно събитие, признание, кой знае каква случка. Докато за нормалните политици това са нормални срещи, които се провеждат често и си говорят хората по различни теми. Отиваме там при приятели и партньори", каза още премиерът.

Бойко Борисов продължи и словесните атаки към червения лидер Сергей Станишев като заяви, че цялата му рода през годините е допринесла за това да сме сред най-бедните.

В коментар на думите на Станишев, че ГЕРБ могат да си отидат по друг начин, Бойко Борисов каза: „Те веднъж са убили дядо ми, така че аз приемам много насеризно тези работи. Взимаме необходимите мерки да се предпазваме от тези бандити, да се охраняваме, те са много страшни. Станишев е много страшен, той по другия начин ги разбира тези работи – по наследство, как се убиват хора, как се правят лагери, той прекрасно знае какво е било в Белене преди атомната централа да тръгне да строят там, как са давали хората на прасетата да ги ядат. Той знае какво е и затова неговият, другият начин е ясен, но мисля, че няма да му се дадем така лесно. Те са много страшни”.