Добро заснежено утро!

Мисия Пловдив

10-12-2012, 06:41

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Максималната температура днес ще е 5 градуса

Ето че и Пловдив се събужда покрит със сняг и с минусови температури. В югоизточните райони до края на деня ще остане облачно. Вятърът ще утихне. Минималните температури в западните райони ще бъдат между -6 и -1 градуса., в югоизточните - между -3 и 1 градуса. Максималните температури ще достигнат 5 градуса. Не карайте бързо, заледено е, а и видимостта е слаба.

Пловдивски инициативният комитет за честване на 100 години от Балканската война открива паметник на генерал лейтенант Радко Димитриев от 11.00 часа. Монументът е в кв. „Гладно поле” в градинката на едноименната улица пред блок 37-47, в който се помещава ЦДГ „ Арлекино”. Предвиден е тържествен войнско-църковен ритуал с участието на митрополит Николай, областния управител Здравко Димитров, началника на отбраната ген. Симеон Симеонов, началника на Пловдивския гарнизон бриг. ген. Пламен Лилов, председателя на СОСРЗ ген. лейт. Стоян Топалов.

В квартал ''Прослав'' в 11, 30 часа кметът Иван Тотев ще открие новата спортна площадка до Основно училище "Тодор Каблешков".

Местната комисия за борба с трафика на хора, културен център-музей ''Тракарт'' и сдружение „Хуманитарни инициативи за Европейско развитие на България” организират пресконферецния от 13 часа по повод Международния ден за правата на човека, под наслов „Обединени сили срещу трафика на хора“. Мястото на срещата е в едноименния Център на музея.