Новогодишна лудница на 4 КМ в София

София Лайф

10-12-2012, 12:42

Снимка:

Renesanz и HMSU

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

30 артисти в четири зали предлага парти центъра

На прага на новата 2013 година столичният парти център 4КМ ще стане домакин на едно от най-големите клубни събития у нас.

Хедлайнери на „Новогодишната лудница“ са италианците Dandi & Ugo и англичаните Octane & DLR. Заедно с тях за доброто празнично настроение на 31 Декември ще се погрижат още над 30 български диджеи - Balthazar, JackRock, Fartech, Konspirator, Acidtrip, Ogonek, Mocks, Jamezbongg, Monk, Joy, Metalix и много други.

Специално за вечерта парти център 4КМ отваря всичките си 4 зали с общ капацитет от над 2000 човека, в които ще бъдат изградени 4 тематични сцени, залагащи съответно на минимал/техно, дръм енд бейс, дъбстеп и хард-техно звучене. Солидно участие в изготвянето на лайнъпа имат и лейбълите Platform, Overload и Gamma Core.

 
За всички, които имат желание и сили за още танци сутринта, е предвидено и афтърпарти в клуб Lifehouse след 06:00 часа, което се очаква да продължи до следобед на 1 януари.

Билетите за партито, организирано съвместно от Renesanz и HMSU, са на цени от 20 лева, ВИП пропуските с включена консумация и запазено място ще струват 40 лева.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен