Ето какво правят родните миски за пари (СНИМКИ 18+)

Пловдив Лайф

10-12-2012, 15:51

Снимка:

hotzona.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Не е мит, че родните миски печелят конкурси, за да могат по този начин да пробият в порно индустрията, в бизнеса с елитни компаньонки или дори само за да покажат гола плът срещу прилична сума

HotZona.bg попадна на твърдо доказателство, затова с какво се занимават момичетата от конкурса Мис България след приключването му.

Порно звездите на Пиер Удман

Сигурно сте чували за френския режисьор на порно филми Пиер Удман. Световноизвестният продуцент прави кастинги с момичета, които агитира да се снимат във филми за възрастни. Той им задава неудобни въпроси, кара ги да се съблекат. Най-честно подобни интервюта завършват със секс между момичето и Пиер Удман.

Много българки са минали през подобни кастинги с режисьора, за да направят хитова порно кариера в чужбина. Клипчетата им са достъпни в нета.

На подобно интервю попаднахме и ние.

Мария Митева

Малко след участието си в „Мис България”, 21-годишната Мария Митева се явява на друг кастинг. При Пиер Удман. Тя не знае добре английски и е с преводач. Наясно е с какво се занимава Удман, но твърди, че никога не би се снимала за порно филм. „Противно ми е”, обяснява българската миска от ромски произход.

Мария Митева обаче не крие, че у нас да си модел нито е доходно, нито ти носи позитиви.

„Работя като модел, но в България е много трудно, защото, за да пробиеш, или трябва да имаш много връзки, или много пари. Няма спонсори, които да се съгласят да ти помогнат, без ти да направиш нещо в замяна”, обяснява с тъга Мария.

На въпросите за секса отговоря срамежливо, лаконично и дори консервативно. „Не обичам да правя френска любов, гнуслива съм. Анален секс никога не бих правила. Правя секс само по любов със сериозния си приятел”, твърди моделката.

Мария Митева се държи сякаш не осъзнава на какъв кастинг е, макар да знае, че Пиер Удман е порно продуцент. В крайна сметка срамежливата Мария се съблича, гола до кръста, по прашки и остава в този вид до края на интервюта. Дали се е стигнало до секс с Пиер Удман, не става ясно.

От редактора

Така стоят нещата в България. Дали е нормално, миска да участва в кастинг за порно филм, оставяме на вас да прецените. В модния бранш у нас не стои въпросът струва ли си да се съблечеш за пари, да правиш секс за пари и пр. Това е самоцел на 90% от момичетата, участвали в „Мис България”. Същото се отнася и за победителките.

Истината е, че у нас кастингите за Най-красива българка, не се различават особено от кастингите на Пиер Удман – крайният резултат е един и същ, коментира HotZona.bg.