Урок по любов с ученик взе скалпа на даскалица

Общество

10-12-2012, 19:15

Снимка:

Костадин и Катя

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

25-годишната Катя имала връзка с 19-годишния Костадин

Любовна история между ученик в 12 клас и 25-годишна учителка по рисуване от Благоевград завърши с шумен скандал и оставка.

За случая сигнализирали родители, възмутени от целувките на двамата в училищния двор на Осмо СОУ "Арсени Костенцев".

Връзката на Екатерина Москова и дванайсетокласникът Костадин Киричков започнала миналата учебна година, когато учителката била назначена по заместване, тъй като титулярката била в отпуск по майчинство.

Учители от училището в благоевградския квартал "Еленово" споделят, че са чули и знаят много за връзката на младата им колежка с ученика, но мислили, че с течение на времето увлечението й ще приключи.

Педагогическата съветничка в школото Жулиета Думбанова признава пред вестник  "Вяра", че е привикала родителите на момчето и са водени разговори, но отказва подробности около реакцията на родителите, които заплашват да преместят децата си в друго училище заради скандала.

Потърсен за коментар, директорът на училището Сергей Биров отрече неговата учителка да има връзка с ученик от повереното му училище.

"В училището няма условия за развитието на подобна връзка, твърденията са абсурдни", отсече той.

"Нямам любовни отношения с ученик, не мога да си позволя да смесвам служебните си задължения с лични", обяви днес набедената за любовчийка учителка, която подаде оставка.