11 декември: Стремеж към съвършенство? - Започнете от себе си!

Слънце в Стрелец, Луна в Скорпион

Астрологична картина на деня - 11 декември

 

Темите от вчерашният ден ще бъдат актуални и днес и ще продължават да привличат вниманието ни основно към лични и финансови въпроси. Взаимоотношенията ни с околните ще зависят преди всичко от нашата нагласа и настроение. Ако успеем да не се поддаваме на съмнения, раздразнение и още по-лошо гняв и негативизъм, денят дори може да ни донесе значителен напредък в урегулирането на стари конфликти.

Затруднения в комуникациите не са изключени и те ще произтичат преди всичко от неспособността да се изразяваме правилно, както и да вникваме в същността на чутото. Заради изострената чувствителност пък е желателно да избягваме контакти с хора към които изпитваме неприрязън, или за които знаем че не са благоразположени към нас. Ако подобен контакт е неизбежен бъдете максимално коректни и добронамерени. В крайна сметка всеки е отговорен пред собствената си съвест-нека вашата си остане чиста.

Денят може да донесе известия от хора, с които отдавна сме загубили връзка. Преди да направите оценка относно техния характер и да ги прецените като положителни или негативни, би било добре да се уверите достоверността и актуалността им. Това трябва да е и реакцията ви към всяка новопостъпваща информация, особено ако тя очертава примамливи перспективи. Вероятността да попаднем сега в капана на чуждите лъжи и собствените си самозаблуди е не малка. Изчакайте няколко дни за да се предпазите от погрешни стъпки. Така или иначе, едва в края на седмицата ще можем да разчитаме на подкрепа в новите начинания и инициативи.

 

Работа и бизнес

Днес както и през следващите няколко дни ще трябва да бъдем максимално внимателни по въпроси касещи финансови потоци, задължения, придобевина и разпределение на ресурси. това касе не само наличностите но и бъдещите постъпления и свързанит с тях договорни взаимоотношения,съглашения и документи. Съществува опасност от грешки, преодоляването на  негативни послдствия от които ще изискват доста усилия и време.

 

Здраве, хранне и красота

Днешният ден ще подкрепи усилията на онези които с стремат към повчее съвършенство и осъзнато работят за прмахването на недостатъците си. Отстраняването на несъвършенства по кожата, освобождаване на излишни килограми, отказ от вредни навици или погрешни мисловни и емоционални нагласи ще бъдат увенчани с успех. Всеки е привързан към нещо което бавно но сигурно руши здравето или психиката му-сега е момента да се освободим от тези свои вътрешни врагове.Успех!