Трагедията на Дими от Биг Брадър потресе Фейсбук

Животът

11-12-2012, 15:44

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Инцидент или самоубийство е причина за смъртта на дъщеря му Деметра

Трагедията, сполетяла Дими от "Биг Брадър", шокира зрителите. Всички са в недоумение за смъртта на малката му дъщеря Деметра. Тя стана причина Димитър Казълов да напусне внезапно шоуто в събота. Малко по-късно брадърът написа в профила си във фейсбук "Почивай в мир, мое дете!".

Съобщение в социалната мрежа пусна и майката на 23-годишната Деметра - Ралица Филипова: "Обичам те, дъщерко! Ще се видим в следващия живот...". Стотици близки, приятели и непознати на семейството хора изказват съболезнованията си. От профила на самата девойка се вижда, че тя до последно е коментирала "Биг Брадър".

Fuck the system - майната й на системата е написала покойната дъщеря на Дими Деметра Казълова на 8 октомври под една от снимките си в социалната мрежа Фейсбук.

"Малка пияна психарка в червено", пише под друго фото.

От проявите й в интернет личи, че е била бунтарка.

Покойната Деметра е била активна във Фейсбук поне до 4 декември, когато е харесала страници в социалната мрежа. Дъщерята на Дими неотдавна е навършила 23 години - имала е рожден ден на 27 ноември.

Зрителите гадаят, че най-вероятно е починала при някакъв инцидент. Деметра е живеела в Лондон.

От "Биг Брадър" категорично отказват да дават подробности за случая. "Това е трагедия, която няма общо с шоуто", коментира пред Стандарт продуцентът Нико Тупарев. Някои медии пишат, че Деметра се е самоубила.

На живото предаване снощи на зрителите им направи впечатление, че съквартирантите от Къщата не знаят за личната трагедия, сполетяла Дими.