Мъри: Започвам от 1 януари

Спорт

11-12-2012, 11:57

Снимка:

Sportline.bg

Автор:

Петър Боев

Всичко от Автора

Утре е официалната пресконференция по представянето на новия треньор на Ботев

Новият треньор на Ботев (Пд) Станимир Стоилов ще започне работа от 1 януари. Това призна самият специалист на излизане от канцелариите на жълто-черните. Мъри пристигна в Пловдив малко преди 10,00 часа, но успя да финтира журналистите и се промъкна през заден вход.

Разговорът между него и президента на Ботев Юли Попов продължи около час и половина, като на срещата присъстваше и изпълнителният директор Ангел Палийскии.

Едва след това Стоилов се престраши да се спре пред чакащите го журналисти.

„Днес ще подпишем договора. Той така или иначе ще е от 1 януари. Утре ще има официална пресконференция, на която ще научите повече подробности за бъдещите ми помощници”, заяви Станимир Стоилов.

Ето какво още каза Стоилов днес:

„Аз започвам да си движа нещата чисто организационно. Поканата, която имам от ръководството на Ботев, е да започна от 1 януари. Това беше още при първия ни разговор. Така че, не знам кой ще води тренировката днес, предполагам, че Коце Видолов.

В неделя за първи път имах разговор с ръководството на клуба, а вчера и със собственика. Тепърва ще уточнявам своя екип, тъй като искам да говоря с всеки поотделно. Естествено, че ще наблюдавам мача със Славия. След това ще бъда на 24-часово разположение на клуба, независимо, че договорът ми ще е от 1 януари”.

Вчера излезе информация, че като треньор на Ботев Мъри ще взема чисто на месец 35 000 лева.