Здравко от Биг Брадър стиска палци за Миро

Бургас Лайф

11-12-2012, 14:30

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Победителят от първото издание има двама фаворити за голямата награда

Първият победител в родния Big Brother - Здравко Василев от Приморско, следи с интерес Аll stars сезона на риалитито, в който влязоха стари герои от изданията до сега, и стиска палци на Миро и Боби.

"И двамата са добри и сериозни момчета, но те просто нямат място там. Много са стойностни и не са за там. Бих искал някой от тях да спечели, другите не мисля, че имат какво да покажат, нито пък, че заслужават победата”, каза за BurgasUtre нашумелят около двете си успешни участия в формати Здравко.

Най-сериозният конкурент в не едно и две телевизионни състезания, сред които и "Страх", където също отнесе голямата награда, сега Здравко е на съвсем друга вълна в живота си. Това била една от причините този път да не вземе участие в поредния жив експеримент с голяма награда Биг Брадър – All Stars, в който бяха селектирани най-популярните лица, участвали във форматите от създаването му до сега.

Както е известно момчето от Приморско спечели първото издание на риалитито през 2005 г., а съпругата му Христина успя да пребори дори българския хайлайф, ставайки победител във ВИП-сезона на телевозионния експеримент, игнорирайки от класацията фолкдивата Десислава.

От доста време обаче семейството бяга от светския шум и работи упорито по частния си бизнес. Въпреки слуховете преди началото на новите сезони на брадъра и двамата победители не бяха сред избраните 15 нови съквартиранти.

Здравко Василев отказа да сподели дали е бил поканен за поредното предаване, но беше категоричен, че това е много стара страница от живота им с Христина.

"Всяко нещо с времето си. Тогава бях млад, разсъждавах по съвсем различен начин, сега в живота ми има по-важни неща. Знаете каква криза е, налага се за много от дейностите да не наемаме хора, а да ги вършим сами, да изготвяме менюта, да променяме интериора", обясни още брадърът.

Ако ще участва обаче, Здравко е категоричен, че би влязъл за победа, а не за тръпката или заради слава. 

По време на преминалото последно издание на ВИП Брадър той стискал палци на Орлин, Никол и Фънки. Въпреки, че те са били неговите фаворити за голямата награда, Здравко признава, че ако трябвало да защитава някой от участниците по време на живите предавания това щяла да бъде Златка Димитрова, защото е бургазлийка.