Нека клоуниадата "Тризначки" свърши сега. И завинаги!

Булевард

11-12-2012, 19:15

Снимка:

Big Brother

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

6 г. ни насаждаха пародийния образ на Вяра, Надежда и Любов, достатъчно е

Една победа в Big Brother преди 6 години изстреля в публичното пространство трите сестри Вяра, Надежда и Любов. Медиен интерес, партита, че и корица за "Плейбой", повдигнаха неоправдано самочувствието на Тризначките, особено на Любов, която бе реалният победител.

Тъкмо вече благоевградчанките бяха изпаднали в миманса, когато продуцентите отново ни ги приковаха пред погледа, пак в същото шоу.

За да видим, че те не са мръднали и на йота от своето интелектуално развитие, пак са си същите първични и простовати.

Снощи разбрах, че те "виждали" в образи и затова речта им била изпреварваща. Иначе казано страдат от дислексия. На тях докторите могат да им помогнат, но кой ще помогне на бедния зрител от тъпотията, която ни заливаше в продължение на повече от два месеца.

Техните несвързани словосъчетания и заучени лафове може и да са разсмивали в началото, но през последните седмици тяхното самочувствие и липса на всякаква самокритичност дойде в повече. За съжаление образът на тези девойки ще се запечата в голяма част от невръстните зрители на шоуто. Ще имат един пример как без да си постигнал нищо, да се отличаваш с липса на знания, да не познаваш собствената си история не е проблем да си известен. В България, естествено.

И в западните риалити предавания има всякакви чешити, но със сигурност скалата на тяхното IQ отчита нещо. Докато Вяра, Надежда и Любов чупят единствено тъпомера.

През последните два месеца се наслушахме колко били искрени, първични, всъщност това го слушахме и за Златка. Е, мисля, че е крайно време подобни героини да не бъдат сочени за какъвто и да пример.

Никой не казва и не очаква в Big Brother да участват професори. Но това шоу е гледано и натрапва определено поведение. Медиите сме достатъчно виновни подобни образи да се вземат за ВИП и звезди. Сори, ама не ми се иска това да са звездите на България. Има достатъчно талантливи хора от всякакви области, а сред тях Вяра, Надежда и Любов изглеждат като мозък без гънки.

Не ме интересува, че Тризначките "украсили" с присъствието си еди-кое си парти. Всъщност това показва безсилието на съответния организатор, че няма кого да покани. Много разчитам, макар и силно да се съмнявам, блондинките да съберат отнякъде малко интелектуални сили и да ходят да учат в Русия. Нали искат да докажат, че ги бива. Стискам им палци входящата им оценка да не бъде общо шестица, нещо което вече са постигали на изпит за "вишу".

Продуцентите също ги използваха достатъчно дълго, показаха ни, че могат от всяко дърво да направят свирка.

 

Но нека цялата клоуниада наречена "Тризначки" да свърши сега и завинаги.

 

Да оставим момичетата с високото им самочувствие (дано поне са се ощипали малко след рекордния отрицателен вот) и да се оправят в живота както те си искат и знаят. Без обаче да ставаме свидетели на техния възход или падение. И моля, "Плейбой" да не вземат да претоплят манджата и с някоя фотосесия да "абстрахират" сексуалния ни живот.