Стар Трек: Пропадане в мрака (2013)

Булевард

11-12-2012, 14:56

Снимка:

IMDB

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Star Trek Into Darkness ще бъде дванадесетият пълнометражен филм от фантастичната поредица.

Броени дни след излизане на първия постер, от 5 декември вече е на лице и дебютния тийзър от поредицата за турбо капитана на USS Ентърпрайз – Джеймс Тибериус Кърк.

Режисьор на Star Trek Into Darkness е Джей Джей Ейбрамс, а сценарият отново е дело на Алекс Курцман, Роберто Орси и Деймън Линделоф. В ролите се завръщат Крис Пайн, Закари Куинто, Карл Ърбан, Саймън Пег, Зоуи Салдана, Антол Йелчин и Джон Чо, като към тях се присъединяват Бенедикт Къмбърбач, Алис Ив и Питър Уелър.

В свое интрвю, Ейбрамс разкрива, че капитан Кърк, изигран от Пайн, ще тръгне по следите на мъж, притежаващ оръжие за масово унищожение, а преследването му ще заведе него и екипажа му в свят, в който бушува война. 

В общи линии сюжетът е следния:

Когато екипажът на Ентърпрайз е внезапно привикан обратно у дома, членовете му откриват, че неудържима и ужасяваща сила в собствената им организация е взривила флота, запращайки нашия свят в неочаквана криза. В желанието си да разчисти лични сметки, капитан Кърк навлиза във военната зона, опитвайки се да залови един човек, който в действителност е оръжие за масово унищожение. Нашите герои са завлечени в епична игра на живот и смърт, в която любов, приятелство и живот ще се жертват за единственото семейство, което Кърк все още има – екипажа му....

Интересно е, че според феновете, добрите епизоди на Стар Трек са само четните номера. Ако поличбата е вярна, то Star Trek Into Darkness /12/ ще бъде най-велик от поредицата. За да проверим това обаче, ще се наложи да изчакаме до пролетта.