Мат Деймън мечтае за нов филм с агент Борн

Булевард

11-12-2012, 18:29

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

"С удоволствие бих направил още един филм и харесвам този герой", казва актьорът

Мат Деймън иска да се завърне в поредицата "Борн".

Актьорът сподели, че се е свързал със сценариста Джонатан Нолан, за да обсъдят идеи за нов сценарий, който да позволи на героя му Джейсън Борн да се завърне в поредицата след тазгодишната лента "Наследството на Борн".

"Ние просто нямаме сценарий, срещнах се тайно с Джонатан Нолан, защото той и брат му Крис свършиха прекрасна работа в "Батман" и цялата митология", сподели актьорът пред сайта Deadline.com. Той допълни, че е обсъждал идеи и с режисьора на лентата Пол Грийнграс.

42-годишният Деймън, който неотдавна беше заменен от Джеръми Ренър в новия филм от поредицата, разбира, че почитателите й имат високи очаквания и е категоричен, че няма да се върне към ролята на агента от ЦРУ Борн, ако не е напълно сигурен, че новата лента няма да е за изпускане.

"Никой не е против завръщането ми. С удоволствие бих направил още един филм и харесвам този герой. Според мен причината да се прави този филм е, защото хората искат да го видят. Говорихме за това с Пол. Не приемаме за даденост, че имаме аудитория за "Борн", това е истинска привилегия", заяви Деймън.