В Англия разследват смъртта на дъщерята на Дими от Биг Брадър

Животът

12-12-2012, 16:09

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Една от версиите е, че Деметра сама е посегнала на живота си

Деметра, дъщерята на Дими от Биг Брадър, бе открита мъртва в квартирата им в Англия.

Затова и Димитър Казълов изненадващо напусна шоуто.

В момента там тече следствие, разказаха познати на Дими. Една от версиите е самоубийство, което се приема като полукриминален случай, затова е нужно разследване. Не се знае колко дълго ще продължи и е много вероятно бащата да остане през цялото време там, пише електронното издание на 24 часа.

Майката на Деметра - Ралица Филипова, се върна от английската столица в понеделник вечерта.

Лошата новина Дими, както го наричат всички в "Биг Брадър", научава в събота. Влиза в най-луксозната стая в къщата, където го чака бившата му съпруга Ралица. Малко по-рано семейството се свързва с екипа на шоуто, за да обясни, че трябва да каже на Казълов трагичната новина. Продуцентите от "Олд скул" организират бързото му излизане от къщата, както и пътуването му с Ралица веднага след това за Англия. Преди да тръгнат, той моли екипа на "Биг Брадър" да не дава информация за случилото се.

Заради това, а и за да не става основна тема на разговор между останалите съквартиранти, екипът на предаването няма да им каже какво е станало в семейството на Казълов до края на шоуто. Оттам все още не са решили за каква благотворителна кауза ще дарят парите, събрани чрез есемеси за оставането на Дими в къщата след номинацията му за изгонване.

Още не е ясно дали 23-годишната Деметра ще бъде погребана в София или в Лондон, където живее в последните 12 години със сестра си Ива. Допреди няколко години с тях в Англия беше и баща им.

През последните години Димитър напуска Лондон и живее в къща в покрайнините на София. За английската столица заминава, без да знае и дума от езика. Работи какво ли не - от чистач до барман. Сега живее в България. Има куче и котка.

Бившата му съпруга и майка на двете му деца Ралица е технолог в Института по металознание, съоръжения и технологии "Акад. Ангел Балевски" на БАН. Тя се е омъжила повторно - за свой колега от БАН. От него има още една дъщеря - Цвета Колева, която е на 8 г. Те живеят в същия апартамент, в който навремето израснали Ива и Деметра, преди родителите им да се разведат.